Naši lidé - Kandidáti pro komunální volby 2018

PhDr. Ing. Zdeněk Matouš, Ph.D., MBA
Starosta města Krupka
Zastupitel Ústeckého kraje

V Krupce jsem vyrůstal, vychovával své děti. Mám tu přátele, na nichž mi záleží. Krupka je mou srdeční záležitostí. Mám to tu rád, proto chci pro město jen to nejlepší. Nedokážu jen sedět a přihlížet, jakým směrem se Krupka bude dál ubírat a jak se lidem z Krupky povede. Mou přirozeností je napnout všechny své síly a pracovat a snažit se posunout naše město dál. Proto kandiduji a opět se ucházím o přízeň voličů.

www.zdenekmatous.cz
Bc. Karel Rouček
Místostarosta města Krupka
Předseda MO ČSSD Krupka
Předseda TJ Krupka

Znovu kandidovat jsem se rozhodl především proto, abych mohl pokračovat ve své snaze naplnit motto „Krupka - dobré místo pro život". V praxi to znamená dokončit několik větších investičních akcí, které se nám podařilo v tomto volebním období připravit . Stejně tak důležité jsou pro mě i další věci – rekonstrukce ulic, sportovišť či veřejné zeleně, kvalitní úklid města či podpora kulturního, sportovního a společenského života v obci. Chci také dále pokračovat ve snaze udělat z krupské radnice vstřícný, profesionální, komunikující městský úřad, což se nám za uplynulé skoro čtyři roky poměrně dařilo.
Václav Šanda
Uvolněný zastupitel města Krupka
Člen ČSSD Krupka

Krupka je má srdeční záležitost. Celý život zde žiji a chci, aby Krupka jako město zkvétala. Dětství jsem prožil v Husitské ulici a na Libušíně, což jsou dle mého názoru jedny z nejhezčích míst v Krupce, což mě také hodně ovlivnilo do budoucího života. Dalším důvodem proč kandiduji je skutečnost, že tu mám spoustu rozdělané práce a projektů, které bych rád úspěšně dokončil. Myslím si, že investiční oddělení pod mým vedením pracovalo velice dobře a město Krupka patří vůbec k nejúspěšnějším v ČR se žádostmi o dotace.
Jiří Penc
Místopředseda MO ČSSD Krupka

Kandiduji proto, abych byl nápomocen v rozvoji našeho starobylého hornického města, které má velkou šanci stát se lákadlem pro české i zahraniční turisty. Chci být součástí týmu, který již v tomto směru udělal hodně práce a má neocenitelné zkušenosti, které by bylo hříchem zahodit.

Jednou z priorit je pro mě osobně zvelebení našeho náměstí tak, aby se sem turisté rádi vraceli a my ostatní abychom byli pyšní, že tu žijeme. S titulu funkce sekretáře fotbalového oddílu je mým cílem přilákat k tomuto sportu co nejvíce mladých talentů.
Mgr. Zdeněk Saifert, MBA
Jednatel Sport Krupka s.r.o.
Člen ČSSD Krupka

Jsem narozen v Teplicích v roce 1972 a v Krupce žiji od roku 1985. Považuji se tak za Krupčáka.
Kandiduji pro to, že mě zajímá historie našeho města a není mi lhostejná budoucnost našeho města!
Petr Fišer
Strážník Městské Policie Krupka
Člen ČSSD Krupka

Jmenuji se Petr Fišer, je mi 27 let a ve městě Krupka žiji od narození. Od roku 2012 jsem řádný člen ČSSD, kde jako mladý sociální demokrat, jsem prošel celou řadou funkcí. Za zmínku stojí například členství v Ústředním výkonném výboru ČSSD, kde jsem působil s hlasem rozhodujícím.

Pracuji již 7 rokem jako strážník Městské policie v Krupce, konkrétně na okrskové služebně v ul. Karla Čapka, díky čemuž jsem mimo jiné plně seznámen se situací na horním sídlišti Maršov.

Svůj volný čas věnuji sportu, ke kterému mám blízko a také cestování.

Své bohaté zkušenosti z politického, pracovního, ale i soukromého života bych rád zúročil jako zastupitel města Krupka za ČSSD.

Mgr. Tomáš Syryčanský, MBA
Ředitel Areálu městského stadionu v Krupce
Místopředseda Plaveckého oddílu Krupka
Šéftrenér mládeže Florbal Teplice
Člen ČSSD Krupka

Nechci jen kritizovat a nic nedělat. Rád se podílím na tvorbě komunálního prostředí, ve kterém žiji. Když se mi něco nelíbí a kritizuji, tak okamžitě nabízím řešení dle mého nejlepšího úsudku. Na Krupce mi záleží. Mám zde rodinu, mnoho přátel, aktivit a proto zde opět kandiduji do letošních komunálních voleb.
Vladimír Šnobl
Člen ČSSD Krupka

Jako současný zastupitel bych velmi rád pokračoval v započaté práci, kdy jsou před námi další akce na zvelebňování našeho města. Již v tomto období se mnoho povedlo a myslím, že každý občan musí vidět, co se vše podařilo dotáhnout do konce. Jsem vždy nesmírně hrdý, když k nám domů přijíždějí známí, obchodní přátelé i příbuzní, ať už od Prahy, Brna či Plzeňska, dokonce i z Německa a všichni jsou velmi příjemně překvapeni v jakém úžasném prostředí se nacházejí a moc rádi se k nám opakovaně vracejí. Opozice nám vyčítá špatné hospodaření, nákup předražených nemovitostí, ale už svým naslouchajícím neřeknou to druhé, že když by to nekoupilo město včas, dostalo by se to do majetku movitých podvodníků, kteří chtěli z objektů ve středu města udělat sociální bydlení. Tomu jsme dokázali včas zabránit. Z těchto objektů pak postupně za pomocí dotací vybudujeme velmi kvalitní bydlení pro naše seniory. Abychom toto vše dokázali naplnit záleží jen na Vás na občanech a nedali na špinavou až urážející kampaň nejen opozice , ale i nových subjektů, kteří se chtějí uchopit moci nad naším domovem. Přeji našim občanům vše krásné zastupitel Vladimír Šnobl.
Bc. Alexandr Jech
Jednatel obchodní společnosti